Kwalitatieve oplossingen op het gebied van installatietechniek

ONS BEDRIJF

Zoona B.V.  is zowel erkend allround installateur als adviseur op het gebied van duurzame energie en installatietechniek. Beide activiteiten bestaan naast elkaar om u als klant optimaal te ontzorgen. Met ons team van experts staan wij voor u klaar. Wij installeren duurzame installaties en daarmee worden aanzienlijke kostenbesparingen bij de eindgebruiker gerealiseerd. Dit geldt zowel voor bestaande installaties als voor nieuw te bouwen installaties. Naast de installatie verzorgen wij ook het onderhoud.

Zoona B.V.  is als ervaren installateur gespecialiseerd in lek detectie en het verhelpen van lekkages. Daarnaast zijn wij ook uw professionele installateur voor het installeren van uw cv-ketel, mechanische ventilatie, warmtepompen en alle voorkomende water/lucht installaties.

Onze belofte

Met meer dan 20 jaar ervaring brengen wij snelle en kwalitatieve oplossingen op het gebied van installatietechniek en duurzaamheid. Zoona B.V.  levert constante kwaliteit en een snelle service. U kunt bij ons uitgaan van een perfecte installatie of reparatie tegen een scherpe prijs.

Zoona B.V.  is gevestigd op bedrijventerrein de de Vaart. op slechts enkele autominuten van de snelweg A6.